Despre noi

NE-AM REDESCHIS PENTRU TINE

Ne-am redeschis, spre tine, din dorința de a face în continuare lucrurile la fel de bine.
De data aceasta, cu o nouă identitate: Restaurant & Pizzerie.

Restaurantul a rămas în aceeași locație, cea de pe Strada Barbu Ștefănescu Delavrancea, cu același orar cu care clienții au fost deja obișnuiți, aducând câteva elemente de noutate care se vor regăsi atât în meniu, cât și în deschiderea către clienți. Singura schimbare substanțială este schimbarea denumirii restaurantului din Restaurant MEATic în Graf Restaurant & Pizzerie, reiterând astfel prima denumire pe care a avut-o restaurantul nostru.

În noul meniu se găsesc peste 40 de preparate gătite cu ingrediente de cea mai bună calitate, ingrediente pe care restaurantul le procură direct de la sursă, având o relație apropiată cu producătorii.

RESTAURANT & PIZZERIE

Parcursul localului orădean a dat roade unor experiențe benefice: „Fiecare etapă ne-a ajutat să ne descoperim și să creștem. Față de vechiul Graf, venim cu o abordare mai lejeră prin care ne dorim să fim cât mai aproape de client, dar și cu un timp de servire mai scurt. În plus față de MEATic venim cu o varietate mai mare de preparate”, mai arată Sebastian Mușcaș.

Meniul cuprinde peste 20 de sortimente de pizza, cu maia naturală și coapte pe vatră, ce vor putea fi servite în restaurant sau la domiciliu.

LOC DE JOACĂ PENTRU COPII

Dorin să corespundem nevoilor fiecărui membru al familiei, motiv pentru care a creat un loc special pentru cei mici, astfel încât părinții să se bucure în voie, alături de prieteni, de experiența unui prânz sau a unei cine la un restaurant cu loc de joacă.

EVENIMENTE CORPORATE

Una dintre facilitățile pe care restaurantul Graf le oferă clienților sunt mesele corporate, unde meniul poate fi adaptat în funcție de nevoile și bugetul companiilor. Capacitatea disponibilă pentru astfel de evenimente fiind de 30-50 de persoane. Pentru acest număr de persoane, una dintre sălile localului poate fi închiriată în exclusivitate. mai mult...

UNDE NE GĂSIȚI

Oradea, Barbu Ștefănescu Delavrancea nr. 3